You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×

In de kijker

Valentijnsdiner

Op 14 februari konden we 19 koppels verwelkomen voor een ‘diner met twee’. De genodigden waren koppels die al dan niet samen in Leiehome verblijven en echtparen uit het project ZP3.

Op Valentijn wordt onze polyvalente zaal een restaurant. We kleden de zaal mooi en gezellig aan met de nodige valentijnsversieringen. Op de tafels staat er ook een menukaart, naamkaartjes, bloemetje, kaarsje, ...

Wanneer de koppels toekwamen, was er eerst een heus fotomoment: in een hoekje konden ze samen poseren voor een mooie achtergrond en met enkele attributen. De koppels kregen vervolgens een viergangenmenu voorgeschoteld: koud voorgerecht, soep, hoofdgerecht en dessert. Op het einde van het diner kregen de koppels ook hun foto mee naar huis met een kleine attentie.

Het is de bedoeling dat de koppels echt het gevoel hebben dat ze op restaurant zijn met z'n tweetjes. Voor veel koppels is dat al heel lang geleden of is het zelfs niet meer mogelijk om uit eten te gaan. Daarom brengen wij bij Leiehome die ervaring tot bij hen. We merken dat de koppels elk jaar dan ook massaal aanwezig zijn en ook heel dankbaar zijn achteraf.