You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×

Assistentiewoningen

Achter de huidige zorgflats en met uitgang naar de Baarledorpstraat is een groot woonproject gepland. WZC Leiehome bouwt daar een 60-tal erkende assistentiewoningen en een dienstencentrum. Op de site komen verder nog appartementen en gezinswoningen. Alles is ingepland tussen veel groen.

De assistentiewoningen kunnen gehuurd worden door alleenstaande ouderen en seniorenkoppels. Deze appartementen zijn rolstoelvriendelijk, hebben een ruime living met een open keuken. Daarnaast beschikt men over een aangepaste slaap- en badkamer én garage met berging. Bewoners kunnen genieten van hun volledige zelfstandigheid en privacy. Tegelijkertijd kan men gebruik maken van het noodoproepsysteem indien dit noodzakelijk is. De site zal ook over enkele gemeenschappelijke ruimtes beschikken, waar men gezellig kan bijpraten.

Inlichtingen

Voor meer inlichtingen omtrent de assistentiewoningen en het lokaal dienstencentrum, kan je terecht bij de dienst bewonerszorg, via mail : gaw@leiehome.be.

Mocht je je willen inschrijven op de interesselijst, stuur dan een berichtje naar hetzelfde mailadres. Je zal dan spoedig gecontacteerd worden door ons.

Er zijn assistentiewoningen met één slaapkamer en assistentiewoningen met nog een extra ruimte die ingericht kan worden als 2e slaapkamer, bureau of... Beide types beschikken over een ruime berging waar je een wasmachine, droogkast ed kan plaatsen. De 2 modellen kunnen nu bezichtigd worden.

Bel gerust naar 09-282 47 55 voor een afspraak.

3D_041 GAW

In de eerste fase zullen er 35 assistentiewoningen verhuurd worden. De andere flatjes zullen gebruikt worden om de bewoners te huisvesten tijdens de renovatie van de oude vleugels van Leiehome.

Als de renovatiewerken achter de rug zijn, zal het bovenste verdiep ook ingericht worden als assistentiewoning. Dan komen er nog 24 assistentiewoningen ter beschikking.

Binnenkoer

Binnenkoer
3D_027 GAW
Een appartement met een aanbod aan diensten die zelfstandig wonen makkelijker maken