You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×

Assistentiewoningen

Achter de huidige zorgflats en met uitgang naar de Baarledorpstraat is een groot woonproject gepland. WZC Leiehome bouwt daar een 60-tal erkende assistentiewoningen en een dienstencentrum. Op de site komen verder nog appartementen en gezinswoningen. Alles is ingepland tussen veel groen.

De assistentiewoningen kunnen gehuurd worden door alleenstaande ouderen en seniorenkoppels. Deze appartementen zijn rolstoelvriendelijk, hebben een ruime living met een open keuken. Daarnaast beschikt men over een aangepaste slaap- en badkamer én garage met berging. Bewoners kunnen genieten van hun volledige zelfstandigheid en privacy. Tegelijkertijd kan men gebruik maken van het noodoproepsysteem indien dit noodzakelijk is. De site zal ook over enkele gemeenschappelijke ruimtes beschikken, waar men gezellig kan bijpraten.

Inlichtingen

Voor meer inlichtingen omtrent de assistentiewoningen en het lokaal dienstencentrum, kan je terecht op dienst bewonerszorg (mail : gaw@leiehome.be).

Mocht je je willen inschrijven op de interesselijst, stuur dan een berichtje naar hetzelfde mailadres. Je zal dan spoedig gecontacteerd worden door ons.

In de loop van de maand juni zal een flatje te bezichtigen zijn.

Voor de appartementen en de gezinswoningen kan je meer gegevens verkrijgen bij Loyd NV (e-mail : hello@loyd.be).

3D_041 GAW
Beeld interieur flat

Voortgang van de werken

foto
deel A op hoogte

De eerste graafwerken zijn gestart eind mei (uitgraven en reconstrueren van de ondergrondse garage). Dit zal duren tot half september 2022, daarna zal men bovengronds beginnen te werken.

In de eerste fase zullen er 39 assistentiewoningen verhuurd worden. De andere flatjes zullen gebruikt worden om de bewoners te huisvesten tijdens de renovatie van de oude vleugels van Leiehome. We hopen dat de bouwwerkzaamheden afgewerkt zijn tegen begin 2024.

We houden jullie op de hoogte op deze pagina.

Binnenkoer

Binnenkoer
3D_027 GAW
3d_025 GAW
3d_022 GAW (1)
IMG_2067
Een appartement met een aanbod aan diensten die zelfstandig wonen makkelijker maken
Assistentiewoning_sfeer